Friday, January 11, 2008

Hurra! Hurra! Hurra! på Teater Scenario


Hurra! Hurra! Hurra! kommer till Stockholm!

Som vi flaggat för i tidigare inlägg har vi sedan en tid tillbaka haft planer på att förära/förnärma landets huvudstad med ett uppträdande på en av dess scener, och vi kan nu med känslan av stolthet och ensamheten därtill meddela att datum har spikats, banderoller har målats & hissats, kostymer har låtits sy upp, det är äntligen klart ATT:

Hurra! Hurra! Hurra! uppträder på Teater Scenario

Datumen:

26-27/1
23-24/2
14 & 16/3

Lördagen den 26/1 är det Stockholmspremiär för föreställningen "I denna vers binder jag dig/Singing for the lonely" av och med Hurra! Hurra! Hurra!

Föreställningen är en hyllning till den geniala & kontroversiella persiska poeten Forough Farrokzad, och en berättelse om några till synes bortkomna kärleksbrev mellan henne & den amerikanske amerikanen Bruce Springsteen.

En föreställning i form av en föreläsningsmusikal, en karaokekväll och en pinsamt självbiografisk teater, maniskt pendlande mellan högt och lågt, musikaliska anakronismer och litterära covers - du har förmodligen aldrig sett något liknande.

Under perioden januari-mars kommer föreställningen att ges vid 6 olika tillfällen, så att både du, alla dina vänner, fiender, avlägsna släktingar och lösa bekanta ska hinna se er mätta på den.

Föreställningen har tidigare framförts i Malmö (Teater Terrier), Helsingborg (Dunkers Kulturhus), Göteborg (Café Publik) & Umeå (Galleri Verkligheten). Du kan läsa om övriga speltillfällen i tidigare inlägg i denna blog!

För mer information se:
www.teaterscenario.com (för tider, priser, övriga kontaktuppgifter)
myspace.com/hurrahurrahurra (för att höra våra melodier, se bilder, etc)

Hjärtligaste välkomsthälsningar - hoppas verkligen vi ses där!

/Carl

No comments: